ihmissuhdetyön ammattilaisten työnohjauksellisia koulutuksia ja koulutuksellisia työnohjauksia

Me iiseliläiset ajattelemme, että vaativaa vuorovaikutustyötä sydämellään tekevien ammattilaisten on tärkeä saada urallaan tilaisuuksia prosessinomaiseen itsensä ja työkalupakkinsa ammatilliseen vahvistamiseen. Siitä hyötyvät työntekijät, työyhteisöt ja asiakkaat. Haluamme osaltamme vastata tähän tarpeeseen.

Työn tuottavuuden ja työhyvinvoinnin johtamisen, opetussuunnitelman perusteiden, hallituksen LAPE – kärkihankkeen ja SOTE – uudistuksen tavoitteiden mukainen ammattiosaaminen edellyttää ammattilaisen kykyä havaita ja vastata alaisten ja asiakkaiden tarpeisiin. Vuorovaikutukseen perustuva ohjaus-, opetus-, hoito-, kasvatus-, kuntoutus-, terapia- ja esimiestyö edellyttävät erityisen vahvoja omia tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Tutkimusten mukaan ne myös erottavat erinomaiset ammattilaiset keskinkertaisista. Arjessa vastaan tulevien tilanteiden kohtaamiseen riittämättömät tunnetaidot näkyvät väsymisenä, riittämättömyyden tunteena, työn vaikuttavuuden ja laadun pulmina, huonona johtamisena ja vastuullisen vaikuttamisen heikkoutena jne.

Ammattilaisille tärkeitä tunnetaitoja ovat omien ja toisten tunnereaktioiden ja ajatuskuvioiden tunnistaminen ja ymmärtäminen, omien ja toisten tunteiden säätelykyky, sosiaalinen tilanneherkkyys ja empatia, toisten viestien kuuleminen niin kuin he ne tarkoittavat ja taito vaikuttaa vuorovaikutustilanteiden lopputulokseen, sekä kyky tehdä harkittuja, vastuullisia päätöksiä paineenkin alla. Ajattelemme, että vaativaa vuorovaikutustyötä sydämellään tekevien ammattilaisten on tärkeä saada urallaan tilaisuuksia prosessinomaiseen itsensä ja työkalupakkinsa ammatilliseen vahvistamiseen. Haluamme osaltamme vastata tähän tarpeeseen.

EASEL® – valmennuspäivät räätälöidään aina täysin osallistujien tarpeisiin. ET:n palvelujen tavoitteena on sekä sparrata sinua eteenpäin oman työsi huippuammattilaisena että tukea sinua voimaan arjessasi ja töissäsi aidosti hyvin. Ja kun työtäsi on ohjata, kasvattaa, opettaa, hoitaa tai johtaa toisia, EASELin avulla pystyt tekemään työsi entistäkin ammattitaitoisemmin, vaikuttavammin ja sydämellä mutta väsymättä. 

Tarjoamme

  • tutkitusti vaikuttavaa ammatillista täydennyskoulutusta, lue lisää Koulutukset – linkistä
  •  luentoja ja alustuksia, tutkimustietoa linkitettynä arkikokemuksiinne, innostusta ja motivointia, haastamista miettimään 
  • tehokkaita työnohjauksellisia koulutuksia, joissa koulutusteemat nostetaan oman työn tarpeista ja jalkautetaan siihen
  • koulutuksellista työnohjausta, jossa perinteisen työnohjauksen lisäksi saat myös tietoa ja työkaluja, joita voit halutessasi hyödyntää oman työsi tukena. Teemme myös suoraa työnohjausta esim. samanaikaisopetuksessa.

Johtuen työn teemoista ja salassapitovelvollisuuksista, emme markkinoi asiakkaiden nimillä ja ohjelmakokonaisuuksilla, mutta muutama esimerkki asiakkaiden julkaisemista työyhteisövalmennuksista

https://www.kunteko.fi/ajankohtaista/vaikeat-tilanteet-haltuun  Vaikeat tilanteet haltuun (Eksote, 2017)

https://www.kunteko.fi/katso/879  Kun väki vaihtuu – Yhteisöllisyyden rakentamista turvallisesti yhdessä (Raision kaupungin konsernihallinto, 2018)

https://www.kunteko.fi/ajankohtaista/ymparistoterveydenhuolto-muutoksessa  Ympäristöterveydenhuolto muutoksessa – terveisiä Pohjois-Pohjanmaalta (Pohjois-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuolto, 2018)

 

 

 

 

Pyydä lisätietoja tai tarjous ORGANISAATIOSI OMASTA KOULUTUSRYHMÄSTÄ

8 + 4 =

Kaikille, jotka haluavat sekä menestyä vaativassa työssään että voida hyvin ja jaksaa vielä pitää hyvää huolta rakkaistaankin.

© 2020 EASEL Training Oy