easel trainer

on suorittanut kolmevuotisen EASEL®-koulutuksen ja voivat kouluttaa EASEL®-työmuotoa muiden ammattilaisten käyttöön ET:n kautta. EASEL®Coach – koulutuksen jälkeen sinun on mahdollista hakea apukouluttajaksi johonkin alkavaan Ohjaaja-koulutusryhmään ja pätevöityä Traineriksi. Trainer – koulutus ei maksa sinulle, vaan saat päiväkorvauksen kattamaan matkakulujasi ja majoitut Savikossa kunkin työpajapäivän jälkeen käytäviä ohjauskeskustelujasi varten.

Kaikki EASEL®Coachit ja Trainerit kuuluvat ET:n kouluttajatiimiin, josta kutsumme asiakkaiden tarpeisiin soveltuvan erityisosaamisen omaavia valmentajia aina tarpeen mukaan. Jatkuvaan kehitys- ja testaustyöhön perustuvan turvallisuuden ja yhtenäisen laadun varmistamiseksi kaikissa EASELin menetelmä- ja ohjaajakoulutuksissa on vastuukouluttajana EASEL Trainer ja yhtenä järjestäjänä EASEL Training Oy. Halutessasi työyhteisöllesi tai omalle ryhmällenne EASEL® – menetelmäkoulutusta, ota meihin yhteyttä!

Arvomme

  • Kunnioittavasti ja hyväntahtoisesti
  • Rehellisesti ja läpinäkyvästi
  • Laajalla ammattitaidolla
  • Yhdessä

asiakastyötilat

Valmennamme Suomessa ja ulkomailla asiakkaan toivomissa tiloissa. Omat asiakastyötilamme sijaitsevat Savikon Tilalla Vihdissä HillSide Golfin naapurissa sekä psykoterapiatyötila myös Helsingin keskustassa. Mikäli tilaat suljetulle ryhmällesi koulutuskokonaisuutta ja haluat siihen kokemuksellisia harjoituksia kokonaisuudessaan omissa tiloissanne, se onnistuu myös. Suunnitellaan yhdessä!

Kaikille, jotka haluavat sekä menestyä vaativassa työssään että voida hyvin ja jaksaa vielä pitää hyvää huolta rakkaistaankin.

© 2016 EASEL Training Oy.