MindGuard, Sparraus ja lyhytterapeuttinen tuki kuormittavien vaiheiden yli

Sillä on valtava ero selviydytkö päivästä toiseen vai säilytätkö tasapainosi. Se näkyy kaikessa mitä teet.  MindGuard on vähän kuin henkivartija, mutta mielenvartija, joka auttaa sinua pysymään tasapainossa ja ajatukset kirkkaana läpi haastavien prosessien ja raskaiden elämänvaiheiden. MindGuard – sparraaja kulkee rinnallasi, kun aloitat uudessa tehtävässä, työssäsi on meneillään erityisen haastava vaihe tai haluat itsellesi ulkopuolisen luotettavan ja kovan ammattitaidon omaavan palloseinän raaskaan elämänvaiheesi luottamukselliseen purkuun ja pohtimiseen. MindGuard – sparraajasi on sekä kokenut EASEL Coach ja työnohjaaja että psykoterapeutti. Voimme liikkua joustavasti oman työ- ja yksityisen itsesi sekä eri rooliesi välillä. Keskustelemme siitä mistä pitää, jotta sinä voit mahdollisimman hyvin, jaksat tehdä työsi ja olla toisia varten sekä työssäsi että yksityiselämässäsi.

 Voitko mielestäsi hyvin vai koitatko juuri nyt lähinnä selviytyä? Huolestuttaako sinua, pystytkö pidemmän päälle hoitamaan työsi riittävän hyvin? Oletko ihmetellyt omia reaktioitasi? Haluaisitko ymmärtää toisia ihmisiä paremmin?  Koetko esimiehenä olevasi monessa tilanteessa asemasikin puolesta yksin? MindGuard kulkee rinnallasi ihmissuhdetyön osaamistasi täydentävänä ja henkisestä hyvionvoinnistasi huolta pitävänä ammattilaisena. 

Vaikka sinusta tuntuu, että jaksat kyllä työsi kuormitustasi vielä ihan hyvin, jaksavatko läheisesi?

Henkilökohtaisesti, asteikolla 0-10, mitkä ovat stressipisteesi nyt ja missä oletat niiden olevan kuuden kuukauden päästä, jos jatkat samalla tavalla?

Koetko, että sinulla on riittävä työkalupakki suhteessa nykyisiin työtehtäviisi? Vastaavatko ihmissuhde- ja tunnejohtamisen taitosi vaativan vuorovaikutustyösi haasteita hyvin?

Jos arvelet pärjääväsi joidenkin henkilökohtaisen elämäsi pulmien kanssa ja etteivät ne vaikuta/näy työssäsi, onko todella niin?

Kuinka kauan voit ajaa 130 km/h kolmosvaihteella? Mitä merkkejä odotat ilmaantuvaksi, jolloin katsot haluavasi lisäkoulutusta tai henkilökohtaista mentorointia?  Päätä merkit ja, jos ne toteutuvat, hae apua meiltä tai muualta, kunhan haet jostain!

MindGuard on sinua varten ja yhteydenpito joustaa sinun tarpeidesi ja vaativan työsi vaihtuvien tilanteiden mukaan. Et siis sitoudu johonkin viikottaiseen tai kuukausittaiseen tiettyyn kellonaikaan.Yhteyttä voidaan pitää tapaamisten välillä myös puhelimitse, sähköpostitse, videotapaamisin jne.  Voit soittaa MindGuardillesi vaikka kahden palaverin välissä, kun tarvitset apua nopeaan tasapainon palauttamiseen vaikeiden keskustelujen jälkeen.

Ota yhteyttä. Päätät jatkosta aina jokaisen sparrauskerran jälkeen.

“I’ve worked with people like Mari for the past 15 years in helping businesses grow. After just 30 minutes with Mari I was blown away. She has such a wide area of expertise that she is able to help companies faster than anybody else… I’ve worked with therapists, business coaches, life coaches, performance coaches, impact coaches, you name it. And I am yet to meet somebody who actually understands how to impact the productivity of an employee and the performance of businesses better than Mari.” Business consultant Marco Robert, Vantage Point Company, Silicon Valley

Johtaminen kiinaksi muodostuu kahdesta merkistä, joista toinen tarkoittaa käskyjen antamista ja toinen turvassa pitävää paimentamista

Kaikille, jotka haluavat sekä menestyä vaativassa työssään että voida hyvin ja jaksaa vielä pitää hyvää huolta rakkaistaankin.

© 2020 EASEL Training Oy