avainhenkilöiden Sparraus kuormittavien vaiheiden yli ja lyhytterapeuttinen tuki kriiseissä

 

Omalle hyvinvoinnillesi ja työssä menestymiselle on pidemmän päälle suuri merkitys sillä, selviydytkö päivästä toiseen vai säilytätkö tasapainosi kaarteissakin. Tasapainon horjuminen myös välittyy toisille usein ennen kuin siihen itse havahtuu. Väsymisen huomaa vasta väsyttyään. MindGuard on vähän kuin henkivartija, mutta mielenvartija, joka auttaa sinua pysymään tasapainossa ja ajatukset kirkkaana läpi haastavien prosessien ja raskaiden elämänvaiheiden.

MindGuard – sparraaja kulkee rinnallasi, kun aloitat uudessa tehtävässä, työssäsi on meneillään erityisen haastava vaihe tai haluat itsellesi ulkopuolisen luotettavan ja kovan ammattitaidon omaavan palloseinän raskaan elämänvaiheesi luottamukselliseen purkuun ja pohtimiseen. MindGuard – sparraajasi on sekä kokenut EASEL Coach ja työnohjaaja että psykoterapeutti. Voimme liikkua joustavasti oman työ- ja yksityisen itsesi sekä eri rooliesi välillä. Keskustelemme siitä mistä pitää, jotta sinä voit mahdollisimman hyvin, jaksat tehdä työsi ja olla toisia varten sekä työssäsi että yksityiselämässäsi.  

Mieti seuraavia kysymyksiä: 

Voitko mielestäsi hyvin vai koitatko juuri nyt lähinnä selviytyä? Huolestuttaako sinua pystytkö pidemmän päälle hoitamaan työsi riittävän hyvin?

Oletko jälkeenpäin ihmetellyt omia reaktioitasi jossakin työtilanteessa? Haluaisitko ymmärtää itseäsi ja  toisia paremmin?  

Vaikka sinusta tuntuu, että jaksat kyllä työsi kuormitusta vielä ihan hyvin, jaksavatko läheisesi?

Henkilökohtaisesti, asteikolla 0-10, mitkä ovat stressipisteesi nyt? Mikä olisi numero, jonka kanssa pärjäisit hyvin? Missä oletat numerosi huitelevan kuuden kuukauden päästä, jos jatkat samalla tavalla?

Koetko, että sinulla on riittävä työkalupakki suhteessa nykyisiin työtehtäviisi? Vastaavatko tunnetaitosi vaativan vuorovaikutustyösi haasteita riittävän hyvin?

Jos arvelet pärjääväsi joidenkin henkilökohtaisen elämäsi pulmien kanssa ja etteivät ne vaikuta/näy työssäsi, onko todella niin?

Mitä merkkejä odotat ilmaantuvaksi, jolloin katsot haluavasi tai tarvitsevasi apua?  Päätä merkit ja, jos ne toteutuvat, hae apua meiltä tai muualta. Kunhan haet jostain!

MindGuard kulkee rinnallasi ihmissuhdetyön osaamistasi täydentävänä ja henkisestä hyvinvoinnistasi huolta pitävänä ammattilaisena.  MindGuard on sinua varten ja yhteydenpito joustaa sinun tarpeidesi ja vaativan työsi vaihtuvien tilanteiden mukaan. Et siis sitoudu johonkin viikoittaiseen tai kuukausittaiseen tiettyyn kellonaikaan. Päätät myös jatkosta aina jokaisen sparrauskerran jälkeen, koska lähdemme siitä, että jokaisesta tapaamisesta on oltava sinulle hyötyä.  Ei aina helppoa ja kivaa, mutta hyötyä. Yhteyttä voidaan pitää joustavasti tarpeesi mukaan puhelimitse, sähköpostitse, videotapaamisin jne.  Voit laittaa viestin MGllesi kun tarvitset apua nopeaan tasapainon palauttamiseen ja saat keskusteluajan usein jo muutamassa tunnissa.

Ota yhteyttä sähköpostitse mari@easeltraining.fi tai varaa maksuton puolentunnin videokeskusteluaika tästä. Myös verkkokursseissamme on paketti omien tunne- ja vuorovaikutustaitojen päivittämiseen. Saat siitä yhden työnohjaustunnin hinnalla työpäivän verran tietoa, työkaluja ja pohdintatehtäviä, jotka auttavat hyvään alkuun. Tutustu verkkokursseihin täältä.   

”I’ve worked with people like Mari for the past 15 years in helping businesses grow. After just 30 minutes with Mari I was blown away. She has such a wide area of expertise that she is able to help companies faster than anybody else… I’ve worked with therapists, business coaches, life coaches, performance coaches, impact coaches, you name it. And I am yet to meet somebody who actually understands how to impact the productivity of an employee and the performance of businesses better than Mari.” Business consultant Marco Robert, Vantage Point Company, Silicon Valley

Johtaminen kiinaksi muodostuu kahdesta merkistä, joista toinen tarkoittaa käskyjen antamista ja toinen turvassa pitävää paimentamista

Me uskomme

että jokainen aikuinen ja lapsi haluaa sekä olla ainutlaatuinen oma itsensä että tulla hyvin toimeen toisten kanssa. Ja että se on ihan mahdollista. Yksilöllisyys ei tarkoita itsekeskeisyyttä eikä oikeuta huonoa käytöstä. Yhteisöön voi kuulua hukkaamatta identiteettiään kun ihmissuhteet perustuvat molemminpuoliseen kunnioitukseen, luottamukseen ja välittämiseen.

Rakkaus on tekoja, jotka mahdollistavat toisellekin elämisen omana itsenäänUmberto Maturana

Jokainen haluaa menestyä työssään, pitää huolta läheisistään ja toivoo ennättävänsä ylläpitämään muitakin merkityksellisiä ihmissuhteita. Sekin on tehtävissä. Jokainen haluaa oppia uutta ja jättää maailmaan jonkunlaisen positiivisen jäljen itsestään. Jokainen myös haluaa tehdä parhaansa ja tarvittavia muutoksiakin, kunhan tietää mitä, miksi ja miten.

Me tiedämme 

että tämän päivän monimutkaisen maailman ärsyketulvassa, perheiden aikatauluissa ja työelämän vaatimuksissa haluaminen ei kuitenkaan aina yksin riitä ja askelmerkit hämärtyvät helposti. Nykyarki vaatii aivoilta ja kehon biokemialta niin paljon, että helposti ajamme fyysisestikin ison osan päivästä satasta kolmosvaihteella. Suurin stressin aiheuttaja on tutkitusti ihmissuhteet – joko suoraan tai kokemuksena, että muut tekevät sinun kannaltasi huonoja päätöksiä tai kritisoivat ilman, että voit asiallisesti puolustautua. Harva seikkailee unissaankaan yksin. Me tiedämme mihin kaikkeen voit vaikuttaa ja miten, jotta saat tehtyä omasta ja ympärilläsi olevien elämästä mahdollisimman hyvän.

Arvomme

  • Kunnioittavasti ja hyväntahtoisesti
  • Rehellisesti ja läpinäkyvästi
  • Laajalla ammattitaidolla
  • Yhdessä

Erityisosaamistamme on

ihmissuhteissa navigointi ja stressin negatiivisten vaikutusten vähentäminen. Hammaspulmat hoitaa hammaslääkäri, meidän asiakkaamme hakevat ammattilasta oppaakseen esim. kysymyksiin : Kuka minä olen tässä elämänvaiheessani ja miten haluan seuraavaksi kasvaa ammattilaisena, ihmisenä, mitä kokea ja saavuttaa? Mitä vuorovaikutustilanteissa töissä / kotona oikeasti tapahtuu? Mihin voin vaikuttaa ja miten? Miten tässä maailmanajassa säätelen omaa kuormittumistani ja kasvatan lapsistani fiksusti käyttäytyviä ja tasapainoisia aikuisia? Miten ohjaan ja johdan muita niin, että minun vahtivuorollani kaikilla on edellytykset voida hyvin ja tehdä parasta mahdollista tulosta – kun työtäsi on auttaa, ohjata, opettaa tai johtaa toisia, ETn ohjelmien avulla pystyt tekemään työsi entistäkin ammatillisemmin, vaikuttavammin, ja sydämellä mutta uupumatta.