TiimimmE

periaatteisiimme kuuluu, että kaikki EASEL Trainingin kouluttajat tekevät päätyönään oman alansa töitä ja hyödyntävät niissä EASELia, jotta kouluttaessamme tiedämme myös käytännössä mistä puhumme. Kouluttajaverkostossamme ovat kaikki EASEL®Coachit ja EASEL®Trainerit, joita on nyt kolmisenkymmentä laajasti eri ammattialoilta. Alempana on esimerkkinä joidenkin meidän tietoja. Kun koulutuksessa tarvitaan kaksi tai useampi valmentaja, kutsumme verkostosta mukaan ammattilaisia heidän erityisosaamisensa perusteella asiakkaan tilauksen pohjalta. Jos siis esim. tilaat kauttamme työyhteisöllesi päiväkotiin henkilöstön koulutuksellisen työnohjausprosessin, työnohjaajaksenne tulee todennäköisesti erityislastentarhanopettaja-EASEL®Coach. Kouluttajatoiveet ovat myös tervetulleita.

EASEL®Ohjaajat ja Coachit käyttävät työmuotoa vahvistamaan oman työnsä vaikuttavuutta ja omien asiakkaidensa sosiaalisten tunnetaitojen vahvistamiseen mutteivät kouluta ohjattaviaan käyttämään EASEL-työmuotoa omassa asiakastyössään. Menetelmäkoulutusta antavat kolmivuotisen koulutuksen läpäisseet EASEL Trainerit. Jatkuvaan kehitys- ja testaustyöhön perustuvan turvallisuuden ja yhtenäisen laadun varmistamiseksi kaikissa EASELin menetelmä- ja ohjaajakoulutuksissa on vastuukouluttajana EASEL Trainer ja aina yhtenä järjestäjänä EASEL Training Oy.  Sinua palvelevan ydintiimimme yhteystiedot löydät tästä alta.

 mari louhi-lehtiö

EASEL-työmuodon kehittäjänä ja EASEL Trainingin toimitusjohtajana vastaan ohjelmiemme ja palvelujemme laadusta. Valmentajana oma erityisvahvuuteni syntyy siitä, että teen töitä hyvin erilaisten asiakaskuntien kanssa ja monenlaisissa rooleissa. Tyypillisiä valmennustilauksiani ovat esimiesten ja työyhteisöjen vuorovaikutus- ja toimintakulttuurin kehittäminen organisaatiouudistuksissa, uuden vision mukaiseksi (VASU, OPS, LAPE), tai tukemaan henkilöstöjä meneillään olevissa muutoksissa (SOTE, maakuntauudistus). Muita usein toivottuja teemoja ovat haastavat tilanteet esimiestyössä, konfliktien sovittelu / sovitteluvalmiuksien nostaminen, alisuoriutumiseen tai huonoon käytökseen puuttuminen, työhyvinvoinnin suojaaminen muutoksissa ja vaativassa vuorovaikutustyössä, yhteistyön vahvistaminen eri tiimien ja yksiköiden välillä, muutosten ja organisaatiouudistusten synnyttämän stressin hallinta, sekä lasten haastavaan käyttäytymiseen puuttuminen.  Keskeinen tavoitteeni sparrauksissa on aina myös juurruttaa yhdessä kehittämisen innostusta ja työkaluja työyhteisölle itselleen.  Minulla on terveyden biokemistinä, ammatillisena opettajana, ryhmätyönohjaajana ja coachina, perhepsykoterapeuttina ja yrittäjänä eri rooleissani yhteensä yli kahdenkymmenen vuoden kokemus niin vaativasta vuorovaikutustyöstä kuin sitä tukevasta valmentamisesta ja luennoimisesta Suomessa ja ulkomailla, päiväkodeista EU-komission esimiehiin Brysselissä. Teen psykoterapiaa ja lyhytterapeuttista työelämävalmennusta Shortum Oy:ssä. Olen mukana myös Työturvallisuuskeskuksen YKT – valmentajatiimissä ja yksi kuntatyön kehittämisohjelman KUNTEKO2020 kilpailutetuista asiantuntijoista sekä mm. GreenCare Korkeakoulutuksen ohjausryhmässä. Työkieleni ovat suomi ja englanti.

sp. mari (at) easeltraining.fi    p.  040 8273452


http://seeds.fi/imovane/

 

Anna Lehtiö-Pulkkinen

Asiakasvastaava – “Customer Happiness Manager”. Toimin yhtenä kouluttajana EASELin sykähdyttävissä luonto- ja eläinavusteisissa vuorovaikutusharjoituksissa ja vastaan Savikossa koulutuksissa työskentelevien hevostemme ja koiriemme koulutuksesta ja hyvinvoinnista Savikon tallityöntekijän avustuksella. Työkieleni ovat suomi ja englanti. Olen suorittanut ratsastuksenohjaajana EASEL Ohjaaja – koulutukseni ja päättötyössäni kuvaan EASEL – eläinatyöparien koulutusta. Opiskelen psykiatriseksi sairaanhoitajaksi.

sp. anna (at) easeltraining.fi    p. (+358) 040 5525441

Linda Mustonen

Työskentelen Länsi-Uudellamaalla kiertävänä erityislastentarhanopettajana. ET:ssä tarjoan varhaiskasvatusalan ammattilaisten, työyhteisöjen ja esimiesten koulutuksellisia EASEL® – työnohjauksia ja olen kouluttautumassa kouluttajaksi, EASEL Traineriksi. Koulutukseltani olen erityislastentarhanopettaja ja EASEL Coach – työnohjaaja.

sp. info(at)easeltraining.fi

Hanna-Leena Niiranen

Koulutustaustani on toimintaterapeutti (ylempi AMK) ja parhaillani olen Jönköpingin yliopistossa toimintaterapian maisterihjelmassa. Lisäksi olen ammatillinen opettaja, NDT-Bobath-terapeutti, EASEL Coach (08/2017) ja eläinavusteinen ratkaisukeskeinen valmentaja. Työskentelen päätyönäni lasten ja nuorten kanssa Toimintaterapia Huiskeessa.  ET:ssä olen jatkokouluttautumassa kouluttajaksi, EASEL Traineriksi. Lisätietoja ja yhteydenotot www.huiske.fi

Katja Kiuru

Tarjoan työnohjaus- ja perheterapiapalveluja Lapissa, mutta pitkän lastensuojelutyön kokemuksen omaavana sairaanhoitajana (ylempi AMK) ja perhepsykoteraopeuttina, työnohjaajana ja EASEL Trainerina minulla on työyhteisöjä ohjauksessani myös muualla Suomessa. ET:ssä toimin kouluttajana.

Lisätietoja ja yhteydenotot www.kotatuli.fi

Arvomme

  • Kunnioittavasti ja hyväntahtoisesti
  • Rehellisesti ja läpinäkyvästi
  • Laajalla ammattitaidolla
  • Yhdessä

asiakastyötilat

Valmennamme Suomessa ja ulkomailla asiakkaan toivomissa tiloissa. Omat asiakastyötilamme sijaitsevat Savikon Tilalla Vihdissä HillSide Golfin naapurissa sekä psykoterapiatyötila myös Helsingin keskustassa. Mikäli tilaat suljetulle ryhmällesi koulutuskokonaisuutta ja haluat siihen kokemuksellisia harjoituksia kokonaisuudessaan omissa tiloissanne, se onnistuu myös. Suunnitellaan yhdessä!

Kaikille, jotka haluavat sekä menestyä vaativassa työssään että voida hyvin ja jaksaa vielä pitää hyvää huolta rakkaistaankin.

© 2016 EASEL Training Oy.