TiimimmE

periaatteisiimme kuuluu, että kaikki EASEL Trainingin kouluttajat tekevät päätyönään oman alansa töitä ja hyödyntävät niissä EASELia, jotta kouluttaessamme tiedämme myös käytännössä mistä puhumme. Kouluttajaverkostossamme ovat kaikki EASEL®Coachit ja EASEL®Trainerit, joita on nyt kolmisenkymmentä laajasti eri ammattialoilta. Alempana on esimerkkinä joidenkin meidän tietoja. Kun koulutuksessa tarvitaan kaksi tai useampi valmentaja, kutsumme verkostosta mukaan ammattilaisia heidän erityisosaamisensa perusteella asiakkaan tilauksen pohjalta. Jos siis esim. tilaat kauttamme työyhteisöllesi päiväkotiin henkilöstön koulutuksellisen työnohjausprosessin, työnohjaajaksenne tulee todennäköisesti erityislastentarhanopettaja-EASEL®Coach. Kouluttajatoiveet ovat myös tervetulleita.

EASEL®Ohjaajat ja Coachit käyttävät työmuotoa vahvistamaan oman työnsä vaikuttavuutta ja omien asiakkaidensa sosiaalisten tunnetaitojen vahvistamiseen mutteivät kouluta ohjattaviaan käyttämään EASEL-työmuotoa omassa asiakastyössään. Menetelmäkoulutusta antavat kolmivuotisen koulutuksen läpäisseet EASEL Trainerit. Jatkuvaan kehitys- ja testaustyöhön perustuvan turvallisuuden ja yhtenäisen laadun varmistamiseksi kaikissa EASELin menetelmä- ja ohjaajakoulutuksissa on vastuukouluttajana EASEL Trainer ja aina yhtenä järjestäjänä EASEL Training Oy.  Sinua palvelevan ydintiimimme yhteystiedot löydät tästä alta.

 mari louhi-Norppa

Sekä EASEL-työmuodon kehittäjänä ja EASEL Trainingin toimitusjohtajana vastaan ohjelmiemme ja palvelujemme laadusta. Valmentajana oma erityisvahvuuteni syntyy siitä, että teen töitä hyvin erilaisten asiakaskuntien kanssa ja monenlaisissa rooleissa. Minulla on eri rooleissani terveyden biokemistinä, opettajana, työnohjaajana ja kouluttajana, psykoterapeuttina sekä työyhteisövalmentajana kokemus yli kahdenkymmenen vuoden ajalta niin vaativasta vuorovaikutustyöstä kuin sitä tukevasta valmentamisesta ja luennoimisesta Suomessa ja ulkomailla, päiväkodeista EU-komission esimiehiin Brysselissä. Olen myös yksi kuntatyön kehittämisohjelman KUNTEKO2020 kilpailutetuista asiantuntijoista sekä mm. GreenCare Korkeakoulutuksen ohjausryhmässä. Työkieleni ovat suomi ja englanti.

sp. mari (at) easeltraining.fi    p.  040 8273452

 

 

Anna Lehtiö-Pulkkinen

Asiakasvastaava – “Customer Happiness Manager”. Toimin myös yhtenä kouluttajana EASEL -menetelmökoulutuksissa ja vastaan Savikossa koulutuksissa työskentelevien hevostemme ja koiriemme koulutuksesta ja hyvinvoinnista Savikon tallityöntekijän avustuksella. Työkieleni ovat suomi ja englanti. Olen suorittanut ratsastuksenohjaajana EASEL Coach – koulutukseni ja valmistun 2020 sairaanhoitajaksi ja 2021 ensihoitajaksi sekä EASEL Traineriksi. Volkkari-projektissa vastaan teknisestä toteutuksesta sekä nuorille suunnatun kokonaisuuden kehittämistyöstä.

sp. anna (at) easeltraining.fi    p. (+358) 040 5525441

Linda mustonen

Olen opintovapaalla kiertävän erityislastentarhanopettajan virastani ja viimeistelen kasvatustieteen maisteri-opintojani Turun yliopistossa. ET:ssä tarjoan varhaiskasvatusalan ammattilaisten, työyhteisöjen ja esimiesten koulutuksellisia EASEL® – työnohjauksia ja olen yksi  EASEL Trainereista.  Olen mukana Volkkari-projektissa kehittämässä varhaiskasvattajille, perusopetuksen henkilöstölle ja lähiesimiehille EASEL – valmennuksia verkkoon.  

sp. info(at)easeltraining.fi    linda.mustonen(at)vihti.fi

Leena hakuli

Tarjoan tukea erilaisiin työ- ja elämäntilanteisiin, työyhteisöjen kehittämiseen ja kohtaamiseen työnohjauksen (EASEL Coach), yksilövalmennuksen, ratkaisukeskeisen lyhytterapian, konsultoinnin ja kehittämishankkeiden avulla. Lisäksi tarjoan työhyvinvointiin erilaisia luentoja mm. stressinhallinnasta ja palautumisesta sekä Metsään uppoutumisen ohjausta, Metsämieli ohjauksia ja palautumisohjausta.  

​Koulutukseltani olen EASEL Coach, terveydenhoitaja YAMK, sairaanhoitaja AMK ja työterveyshoitaja. Olen työskennellyt hoitoalalla yhteensä 16 vuotta, josta hoitotyön vastaavana asiantuntijana 3 vuotta,  esimiehenä 2,5 vuotta ja sairaanhoitajana 8 vuotta.  

ET:ssä olen mukana myös Volkkari-projektissa kehittämässä terveydenhuollon ammattilaisille ja lähiesimiehille EASEL – valmennuskokonaisuuksia verkkoon.

sp. info(at)easeltraining.fi       leena.hakuli(at) phnet.fi      www.leenahakuli.com

Katja Kiuru

Tarjoan työnohjaus- ja perheterapiapalveluja Lapissa, mutta pitkän lastensuojelutyön kokemuksen omaavana sairaanhoitajana (ylempi AMK) ja perhepsykoteraopeuttina, työnohjaajana ja EASEL Trainerina minulla on työyhteisöjä ohjauksessani myös muualla Suomessa. ET:ssä toimin yhtenä EASEL – menetelmäkoulutusten kouluttajana.

Lisätietoja ja yhteydenotot www.kotatuli.fi

Kaikille, jotka haluavat sekä menestyä vaativassa työssään että voida hyvin ja jaksaa vielä pitää hyvää huolta rakkaistaankin.

© 2020 EASEL Training Oy