TiimimmE

periaatteisiimme kuuluu, että kaikki EASEL Trainingin kouluttajat tekevät päätyönään oman alansa töitä ja hyödyntävät niissä EASELia, jotta kouluttaessamme tiedämme myös käytännössä mistä puhumme. Kouluttajaverkostossamme ovat kaikki EASEL Coachit ja EASELTrainerit, joita on nyt kolmisenkymmentä laajasti eri ammattialoilta. Alempana on esimerkkinä joidenkin meidän tietoja. Kun koulutuksessa tarvitaan kaksi tai useampi valmentaja, kutsumme verkostosta mukaan ammattilaisia heidän erityisosaamisensa perusteella asiakkaan tilauksen pohjalta. Jos siis esim. tilaat kauttamme työyhteisöllesi päiväkotiin henkilöstön koulutuksellisen työnohjausprosessin, työnohjaajaksenne tulee todennäköisesti erityislastentarhanopettaja-EASEL Coach. Kouluttajatoiveet ovat myös tervetulleita.

EASEL Ohjaajat ja Coachit käyttävät työmuotoa vahvistamaan oman työnsä vaikuttavuutta ja asiakkaidensa hyvinvoinnin ja sosiaalisten tunnetaitojen vahvistamiseen, mutta eivät anna EASEL-menetelmäkoulutusta, kuten kolmivuotisen koulutuksen läpäisseet EASEL Trainerit. Jatkuvaan kehitys- ja testaustyöhön perustuvan turvallisuuden ja yhtenäisen laadun varmistamiseksi kaikissa EASELin menetelmä- ja ohjaajakoulutuksissa on vastuukouluttajana EASEL Trainer ja aina yhtenä järjestäjänä EASEL Training Oy.  Sinua palvelevan ydintiimimme yhteystiedot löydät tästä alta.

mari louhi-Norppa

Sekä EASEL-työmuodon kehittäjänä ja EASEL Trainingin toimitusjohtajana vastaan ohjelmiemme ja palvelujemme laadusta. Valmentajana oma erityisvahvuuteni syntyy siitä, että teen töitä hyvin erilaisten asiakaskuntien kanssa ja monenlaisissa rooleissa. Minulla on eri rooleissani terveyden biokemistinä, opettajana, työnohjaajana ja kouluttajana, psykoterapeuttina sekä työyhteisövalmentajana kokemus yli kahdenkymmenen vuoden ajalta niin vaativasta vuorovaikutustyöstä kuin sitä tukevasta valmentamisesta ja luennoimisesta Suomessa ja ulkomailla, päiväkodeista EU-komission esimiehiin Brysselissä. Olin myös yksi kuntatyön kehittämisohjelman KUNTEKO2020 kilpailutetuista asiantuntijoista sekä mm. GreenCare Korkeakoulutuksen ohjausryhmässä. Syyskuusta 2023 olen takaisin Suomessa ja jatkan sekä työnohjauksia ja työyhteisövalmennuksia  että  pidän lyhytpsykoterapiavastaanottoa Helsingissä ja Espoossa Terveystalossa (yksilöt ja parit). Uusia perheterapia-asiakkaita pystyn ottamaan vastaan Vihdissä Savikon Tilalla syksystä 2024. Työkieleni ovat suomi ja englanti.

sp. mari (at) easeltraining.fi   

p.  040 8273452

Anna Lehtiö

”Customer Happiness Manager” sekä maahantuontivastaava, äitiyslomalla 09/2023 – 24. Toimin myös yhtenä kouluttajana EASEL -menetelmäkoulutuksissa ja vastaan Savikossa koulutuksissa työskentelevien hevostemme ja koiriemme koulutuksesta ja hyvinvoinnista tallityöntekijän avustuksella. Työkieleni ovat suomi ja englanti. Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja viimeistä näyttöä vaille valmis ensihoitaja (AMK), ratsastuksen ohjaaja sekä EASEL Trainer. Lisäksi olen suorittanut mm. lyhytterapeuttisen työotteen koulutuksen Shortumissa. Easel online – projektissa vastaan teknisestä toteutuksesta ja verkko-oppimisympäristön ylläpidosta.

sp. anna (at) easeltraining.fi   

p. +358 (0) 40 5525441

Linda mustonen

Olen KM, erityisluokanopettaja ja varhaiskasvatuksen erityisopettaja.  Työskentelen vihdissä alakoulun erityisluokanopettajana ja  ET:ssä tarjoan varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ammattilaisten, työyhteisöjen ja esimiesten koulutuksellisia EASEL – työnohjauksia ja olen yksi  EASEL Trainereista.  Olen mukana easel online – projektissa kehittämässä varhaiskasvattajille, perusopetuksen henkilöstölle ja lähiesimiehille EASEL – valmennuksia verkkoon.  

sp. info(at)easeltraining.fi       linda.mustonen(at)vihti.fi.

Aila joensuu

 Olen toiminut  yli kymmenen vuoden ajan perusterveydenhuollossa psykologina. Painopisteenä on ollut perheneuvonta ja koulupsykologin työ sekä verkostoyhteistyö ja konsultaatiot. Olen kouluttautunut käyttämään työssäni DDP-terapian menetelmiä ja aloittanut perheterapiakoulutuksen syksyllä 2021. EASEL Trainerina ja työnohjaajana työnohjaan mm terveydenhuollon ammattihenkilöitä, päivähoidon ja koulun henkilökuntaa, lastensuojelun työntekijöitä sekä sijaisvanhempia. Olen perehtynyt erityisesti traumojen, kiintymyssuhdehäiriöiden sekä lasten ja nuorten itsesäätelyn haasteiden tutkimiseen ja hoitoon.  Psykologian gradussani käsittelin vanhempien uskomusten ja kasvatuskäytäntöjen välistä yhteyttä. EASEL-koulutuksen  päättötyössä tarkastelin erityisesti häpeäkokemusten ja turvallisuuden tunteen merkitystä terapeuttisessa suhteessa sekä muutosprosessissa. Pidän asiakas- ja ohjaustyössä suhteen rakentumisen prosessia erityisen merkittävänä asiana. 

sp. info(at)easeltraining.fi