Ilmoittaudu valmennuksiin, työnohjaukseen ja koulutuksiin tästä

Peruutusehdot

 

Työyhteisöt

Ellei toisin sovita, tilauksen voi perua kustannuksitta viimeistään 14 vuorokautta ennen tilaisuutta. Jos peruminen tapahtuu viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta, veloitetaan 50 prosenttia hinnasta. Sen jälkeen veloitetaan koko maksu ilman matkakuluja. Mikäli palveluntuottaja on äkillisen sairastumisen tmv. ennakoimattoman ja väistämättömän syyn vuoksi kykenemätön sovittuun tapaamiseen, EASEL Training tiedottaa asiakasta välittömästi ja pyrkii järjestämään toisen EASEL Trainer – tasoisen valmentajan asiakkaan tilaisuuteen vähintään etäyhteydellä, tai sopii asiakkaan toivomuksesta tilaisuuden siirtämisestä. Mikäli palveluntuottaja on estynyt, tilalle ei saada ketään eikä siirto onnistu, asiakkaalle palautetaan koko jo maksettu summa 24 tunnin sisällä. Siirto- ja peruutustapauksessa EASEL Training ei vastaa mahdollisista asiakkaalle syntyvistä kuluista.

Yksilötyönohjaus/coaching, MindGuard ja psykoterapia

Työnohjaus- ja terapiavastaanottoajan peruminen on maksutonta 24h ennen. Sen jälkeen tehdystä peruutuksesta laskutetaan 110€ varatun ajan pituudesta riippumatta. 

Menetelmäkoulutukset ja työpajat

Tavoitteemme on mahdollistaa erinomaisten koulutusten järjestäminen niin pienissä ryhmissä, että meillä on aikaa keskusteluille ja osallistujien omille kokemuksille sekä substanssisisältöjen räätälöimiselle yhdessä osallistujien kanssa. Siksi ilmoittautuminen koulutuksiimme ja työpajoihimme on sitova oheisin peruutusehdoin:

Kaikille avoimen haun koulutuksiimme on jatkuva haku ja ryhmät täyttyvät pitkälti jo kuukausia ennen koulutuksen alkamista. Ryhmät pidetään kuitenkin pieninä ja siksi osallistumisesi muuttuu sitovaksi hakemukseen sähköpostitse saamasi hyväksymisilmoituksen ja varausmaksun maksamisesi myötä. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, varausmaksua ei palauteta, mutta peruutus on muuten maksutonta 30 päivää ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen ennen ensimmäistä koulutuspäivää tehdystä peruutuksesta joudumme velottamaan puolet koulutuksen hinnasta ja koko koulutusmaksun koulutuksen jo käynnistyttyä. Ennen koulutuksen alkua voi ilmoittautuneen tilalle vaihtaa samasta organisaatiosta toisen hakuedellytykset täyttävän osallistujan. Peruutuksen tai osallistujamuutosilmoituksen pyydämme tekemään sähköpostitse ja varmistamaan sen perille meno odottamalla EASEL Trainingilta sähköpostivastausta.

Kokemuksellisissa prosessikoulutuksissamme on läsnäolovelvoite, mutta elämässä sattuu ja tapahtuu. Yhden lähijakson pituisten poissaolojen korvaamisesta sovitaan kouluttajien kanssa. Mikäli joudut keskeyttämään usean lähijakson sisältävän koulutuksen esim. terveydellisistä tai elämäntilanteellisista syistä, voit ilman lisämaksua käydä koulutuksen loppuun seuraavan alkavan koulutusryhmän mukana. EASEL Training laskuttaa silloin koulutuksen kokonaisuudessaan sopimuksen mukaisesti alkuperäisessä aikataulussa ja osallistut koulutukseen myöhemmin maksutta toisen ryhmän mukana. Huom. EASEL Training ei sitoudu järjestämään samoja kaikille avoimen haun koulutuksia joka vuosi.

Huom!

ET pidättää oikeuden peruuttaa työpajan tai koulutuksen tai siirtää sen alkamista, jos vähimmäisosallistujamäärä ei ole täyttynyt 30 päivää ennen suunniteltua aloitusta. Mikäli työpaja / koulutus perutaan, jo maksetut suoritukset palautetaan täysimääräisesti, mutta ET ei vastaa asiakkaalle mahdollisista muista jo aiheutuneista kuluista (matkalippu, hotellivaraus tmv). Jos ajankohta tai sijainti EASEL Trainingin taholta joudutaan muuttamaan eikä uusi aika tai paikka sovi asiakkaalle, EASEL Training palauttaa 100% maksetuista ennakkomaksuista mukaan lukien varausmaksun, mutta ei korvaa muita mahdollisia ennakkoon asiakkaalle koituneita kustannuksia (matkalippu ymv). Mikäli asiakkaan coaching- tai terapia-aika joudutaan ET:n puolesta perumaan, tarjoamme asiakkaalle vaihtoehtoista aikaa. Mikäli sopivaa korvaavaa aikaa ei löydetä, tilaisuus peruuntuu kuluitta molemmille osapuolille.